Trafo Merkezi, 2019 Yatırım Programında
Gördes merkez ve mahallelerde sürekli elektrik kesintilerin kökten çözülmesi için TEİAŞ’la sürekli iletişim halinde bulunan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı ile birlikte TEİAŞ Bölge Müdürü Levent Köylü’yü ziyaret ederek konuyla ilgili taleplerini iletti.

Gördes Kaymakamı Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un girişimleriyle Gördes merkez ve mahallelerde sürekli elektrik kesintilerine kökten çözüm.  Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Akyol, “İlçemizin merkez ve mahallelerimizde sürekli elektrik kesintilerine kökten çözüm için ilçemize 154KV/33 KV indirici trafo merkezinin yapılması için TEİAŞ Bölge Müdürümüz Levent Köylü’ye taleplerimizi ileterek konu 2019 yılı yatırım programına alındı. Gördes’imize hayırlı olsun inşallah yatırım programı dâhilinde bu sorun kökten çözülüp, elektrik sorunu tarih olacak” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....