Başkan Akyol'un Regaip Kandili Mesajı
Üç ayların başlangıcı olan Regaip kandili, huzur ve bereket iklimi olan mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir.

Recep ayı ile başlayıp, Şaban ile devam eden ve Ramazan ile son bulan rahmet ve bereket iklimi üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Regaip kandilini ve üç aylara ifa edeceğimiz bu günlerde kalplerimizi iyilik ve sevgiyle doldurmalıyız. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve daha saygılı davranması gereken bu ayların; toplumumuza nifak tohumu ekmek isteyenlere inat toplumsal huzurumuzu ve kardeşliğimizi daha da pekiştireceği kanaatindeyim.

Birlik ve beraberliğimizin artması, ayrılıkların ve dargınlıkların sona ermesi için gayret göstermeliyiz. Birliğimize, beraberliğimize kast eden iç ve dış düşmanlara karşı tek yürek olmalıyız. İslam alemi açısından oldukça önemli olan üç aylarda; muhtaçların, yetimlerin yardımına koşmalıyız. Geçmişlerimize dua ederek onların ruhlarını da şâd etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....