Gördes-Akhisar Yolunun Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Kış ayları nedeniyle ara verilen Gördes-Akhisar yolunun çalışmaları birçok noktada yoğun bir şekilde tekrar başladı. Gördes Belediye Başkanımız Muhammet Akyol çalışmaları yerinde inceledi.

Gördesli vatandaşların en önemli beklentisi olan Gördes-Akhisar yolunda yüklenici firma tarafından viraj açma ve dolgu çalışmaları sürdürülüyor. Birçok noktada çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gördes-Akhisar yolunda virajlar için genişletme ve dolgu çalışması yürütülüyor. Son derece virajlı olan mevcut yolun başlatılan çalışmalar sonucunda virajlarının tamamına yakını genişletilerek sıfıra indirilmiş olacak. Gördes-Akhisar yeni yolu eski yola göre daha güvenli olacak. Eğimler azaltılarak, yol genişletilecek ve araç arkası beklemeler sona erecek. Tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mevcut yol kısalmış olacak. Gördes-Akhisar yeni karayolu 1A kalite standartlarına çıkacak.

Çalışmaların yakından takipçisi olduklarını ifade eden Başkan Akyol; “Kış ayları nedeniyle ara verilen Gördes-Akhisar yolunun çalışmaları birçok noktada yoğun bir şekilde devam ediyor. Anlatmaya gerek yok, her şey görüldüğü gibi yola devam. İnşallah Gördes-Akhisar yeni karayolu tamamlandığında Gördesimizin yarım asırlık sorununu çözmüş olacağız” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....