Minik Öğrencilerin Dilekleri Gerçek Oldu
Gördes'e bağlı Kayacık mahallesindeki öğrencilerin dilekleri gerçek oldu.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol geçtiğimiz hafta mahalle ziyaretleri kapsamında Kayacıktaydı.  Bu sırada Başkan Akyol'a Kayacık İlkokulundaki öğrenciler dileklerinin yer aldığı bir çiçek hediye ettiler. Çiçeğin üzerinde minik öğrencilerin tuttuğu dileklerin yazılı olduğu mektuplar bulunuyordu.

Dilek asılı çiçeği alan Başkan Akyol öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Daha sonra dilekleri okuyarak minik öğrencilerin isteklerini yerine getirmek üzere Kayacık İlkokulundaki öğrencileri ziyaret etti.

Başkan Akyol'u hediyelerle birlikte gören minik öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Dileklerini yazan öğrencileri tek tek yanına çağıran Başkan Akyol hediyeleri öğrencilere takdim etti. Dileklerinin gerçek olmasının mutluluğunu yaşayan öğrenciler ve öğretmenleri Başkan Akyol'a teşekkür etti.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Akyol onlardan kitap okumalarını istediğini söyledi. Daha sonra okulun talebi olan renkli yazıcıyı da okula hediye eden Başkan Akyol; öğrencilerin ailelerine selamını iletmelerini isteyerek okuldan ayrıldı.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....