Gördes Karayağcı Göletinde Çalışmalar Devam Ediyor
Tamamlandığında 2 bin dekar araziyi sulu tarımla buluşturacak olan Karayağcı Göletinin çalışmaları DSİ tarafından devam ediyor.

Tamamlandığında 2 bin dekar araziyi sulu tarımla  ile buluşturacak olan Karayağcı Göleti'nin inşaatında çalışmalar devam ediyor. 2019 yılı sonunda tamamlanması planlanan ve bölge çiftçisine yılda 2 milyon 560 bin lira daha fazla kazandıracak olan Karayağcı Göletinde toplam 170 bin metreküplük gövde dolgusunun artık sonuna geliniyor.

Temelden yüksekliği 32.3 metre olan ve 1,17 milyon metreküp su biriktirme hacmine sahip Karayağcı Göleti Gördes'e oldukça yakın bir mesafede bulunuyor. Karayağcı Göleti'nin amatör balıkçılıkla ilgilenen vatandaşlar için de merkez olması planlanıyor.

DSİ’nin hayata geçirdiği her projenin bölgeyi olumlu anlamda değiştirdiğini anlatan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Gölet tamamlanıp sulama başladıktan sonra bölgede yapılacak sulu tarım ile birlikte hem tarlalardaki verim artıracak, hem de yörede ürün çeşitliliğini sağlanacaktır. Gölet projemizle birlikte bölgedeki Sosyo-ekonomik değişim hemen fark edilecektir. Göletimizin faaliyete geçmesiyle birlikte hem Gördes’imiz hem de çiftçilerimiz kazanacaktır” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....