2. Etap Toki Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
TOKİ ve Gördes Belediyesi iş birliğinde inşa edilecek olan Gördes 2. Etap 200 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ'nin Atatürk Mahallesi'nde inşa edeceği 2. Etap TOKİ Projenin 9 Ocak 2019 Çarşamba günü ihalesi yeniden yapılmıştı. Yer tesliminin arından da yüklenici firma tarafından çalışmalar büyük bir hızla başlatılmıştı. Yüklenici firma yetkilileri çalışmaları en kısa zamanda tamamlayacaklarını ifade ediyor.

Proje içerisinde 200 adet konut, 1 adet iş merkezi, 1 adet camii, çevre düzenlemesi ve alt yapı işi bulunuyor. Hazine ve Gördes Belediyesi arazilerinden birleştirilen Atatürk Mahallesindeki arsaya yapılacak olan 2. Etap TOKİ Projesi'nin yaklaşık maliyeti 19.500.000.00 TL. Gördes'in konut ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayacak olan proje Atatürk Mahallesine de canlılık getirecek.

Konutların cephe tasarımları geleneksel mimari ile modern mimari sentezlendi. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar taş kaplama, balkon cephelerinde ve pencere kenarlarında ahşap görünümlü dış cephe elemanları kullanıldı. Projeyle Atatürk Mahallesine nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " İnşaatta yaşanan tüm sorunlar geride kaldı. Yüklenici firma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 200 konut, 1 adet iş merkezi ve 1 adet camii inşa ediliyor. Ev sahibi olmayı bekleyen vatandaşlarımızın heyecanını biliyoruz. Çalışmaları yakıdan takip ediyoruz. " dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....