Başkan Akyol’dan Teşekkür Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası bir teşekkür mesajı yayınlayarak Gördesli vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Muhammet Akyol, 31 Mart’ta sözün sahibi milletin kararını Cumhur İttifakından yana verdiğini vurgulayarak, “Hem Türkiye'de, hem Manisa’da, hem de Gördes’te huzur ve kardeşlik içerisinde demokrasinin tecellisi olan bir seçim geçirdik. Sandığa iradesini yansıtan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu sonucun ülkemize ve Gördes'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vatandaşların tercihini Cumhur İttifakından yana yaparak, birlik ve beka istediğini ifade eden Başkan Muhammet Akyol, şunları kaydetti: "Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Gördes, kazanan Manisa, Kazanan Türkiye, kazanan Cumhur İttifakı. Bundan sonra gelecek nesiler için daha çok çalışmaya, üretmeye ve Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan çabalamaya devam edeceğiz.

Bu süreçte gece gündüz demeden mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak canla başla çalışan ve bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, AK parti ve MHP ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza, belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Seçim çalışmalarımız boyunca yaptığımız mahalle, esnaf ve ev ziyaretlerinde bizleri büyük bir samimiyetle ağırlayan tüm vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Yine bizlerden desteğini ve ilgisini esirgemen değerli muhtarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.

Gördes’imizde kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yine tarih yazdık. Gördes'imiz yüzde 60,54  gibi büyük bir destekle 3.cü kez bizleri bu göreve layık gördü. 2009 yılından bu yana bizlere inanan, güvenen kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin himayelerinde ülkemizin birliği ve bekası için kurulmuş olan Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olarak, tekrardan vatandaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyorum. Allah’ın izni vatandaşlarımızın desteğiyle hep birlikte yolumuza ve hizmetlerimize devam edeceğiz.

Sandığa giderek oy kullanan ve iradesini yansıtan milletimiz başta olmak üzere Yerel seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan asayiş kolluk görevlileri ve kamu çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Yerel Seçimler ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....