Başkan Akyol, Mazbatasını Aldı
Cumhur İttifakının AK Parti'li mevcut Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un mazbatasını aldığı törene Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, Gördes Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, Gördes Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Yılmaz ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Eren katıldı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını aldı. Gördes’te yeni dönemde Cumhur İttifakından 11, Millet İttifakından ise 4 Belediye Meclis Üyesi olmak üzere toplamda 15 Belediye meclis üyesi görev yapacak.

“Belediyemizin Kapısı Herkese Açık”

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Gördesli hemşehrilerimizin teveccühüyle 3.cü kez vatandaşlarımıza hizmet etmenin onurunu ve gurunu yaşıyoruz. 2009 yılından beri olduğu gibi Belediyemizin kapıları herkese açıktır. Çok şükür, Gördes’te vatandaşlarımızla birlikte yine tarih yazdık. Bu başarı Cumhur İttifakının başarısıdır, vatandaşlarımızın başarısıdır. Gördes Belediyesi olarak Manisa Büyükşehir Belediyemizle birlikte, Merkezi Hükümetimizin desteğiyle yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....