Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'un Teşekkür Mesajı

Belediye Başkanımız Muhammet Akyol 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası teşekkür mesajı yayımladı. Belediye Başkanımız Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aziz hemşehrilerim; 31 Mart 2019 Pazar günü yapmış olduğumuz yerel seçimler sonrası Cenab-ı Allah'ın izni; siz kıymetli hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh sonrası yeniden bu sorumluluğu üstlenmiş bulunmaktayız. Öncelikle bize oy veren, vermeyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. 2001'den bu yana Ak Parti'mize, 2009'dan bu yana da şahsıma ve partimize verdiğiniz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Sizlerinde bildiği gibi 3'üncü defa milletimizin teveccühünü alarak bu emaneti omuzlamış bulunuyoruz. Bu görev için sizlerden yetki alırken; Gördes'imizde 3 dönem üst üste görev yapacak ilk belediye başkanı olmamız hem bizleri onurlandırıyor, hem de sorumluluğumuzu artırıyor. Yine Manisa ilçeleri arasında AK Partili belediyeler içerisinde en yüksek oy oranıyla 1. olarak; zaferimizi taçlandırmış bulunuyoruz.

Yaklaşık 2 aydır sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımızda Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalıştığımız; ilçe başkanlarımıza, gençlik ve kadın kolları başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, her iki teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyor, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli'nin kurmuş olduğu Cumhur İttifakına bağlılığımızdan asla taviz vermeyeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Yine seçim çalışmalarımız olsun, gündelik ziyaretlerimiz olsun gittiğimiz her mahalleden bizleri ilgiyle karşılayan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.

Yine bu seçimde tatlı bir rekabetle içerisinde centilmence seçim sürecini tamamladığımız rakibimiz Mesut Efe'ye de çok teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Meclis üyeliklerine ve mahalle muhtarlıklarına seçilen tüm adaylarımızı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz dönem birlikte çalıştığımız meclis üyelerimize ve mahalle muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tüm hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Seçim süresince gayretli çalışmalarından dolayı tüm kamu personeline de ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu süreçte kırdığımız, üzdüğümüz tüm hemşehrilerimizden özür diliyorum. Haklarınızı helal ediniz. Bizden tarafa helal olsun.
31 Mart 2019 Seçimleri hem ülkemiz, hem Manisa'mız, hem de Gördes'imiz için Cumhur İttifakının zaferiyle neticelenmiştir. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle önümüzdeki 4.5 yıl bir seçim görünmüyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; merkezi hükümetimiz, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz el ele vereceğiz ilçemize hizmetkar olmaya; Gördes'imiz için ve mahallelerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

10 yıldır olduğu gibi bizlere oy veren vermeyen, tüm hemşehrilerimize hem makamımızın hem de gönlümüzün kapılarını sonuna kadar açacağız. Hiç bir vatandaşımızı ayırt etmeden her zaman sizlerin içerisinde, her zaman sizlerin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü Türkiye davasına bağlı kalarak; hem gönül belediyeciliğinin hem de hizmet belediyeciliğinin neferleri olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Allah'tan 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin vatanımıza, milletimize, Manisa'mıza ve Gördes'imize hayırlar getirmesini diliyor; tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah'a emanet olun."

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....