Başkan Akyol'dan, Hıdrellez ve Kültür Festivaline Davet
Gördes Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına renk katıyor. Bu yıl 13.'sü düzenlenecek olan etkinlikler için, Gördes Belediyesi çalışmalarını tamamladı.

7'den 77'ye her vatandaş için çeşitli etkinliklerin yer aldığı Hıdrellez programı bu yıl da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor.

2 Mayıs Perşembe günü Milli Mücadelenin 100. Yılı Doğa Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüş Güneşli Mahallesi İn Deresi mevkiinde saat 10:00’da başlayacak.  Aynı günün akşamında saat 20:30’da ‘Sahne Sırası Sende’ ses yarışması programıyla 13. Geleneksel Hıdrellez ve Kültür Festivali devam edecek.

3 Mayıs Cuma günü Cumhuriyet Ortaokulunun hazırlamış olduğu ‘Dur Yapma Çöp Atma’ Resim Sergisi ve Çevreye Duyarlılık Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Aynı günün akşamında ise saat 21:30’da Belediye Kültür Sarayında, Anneler Günü kapsamında hıdırellez ve kültür festivali programı devam edecek.

4 Mayıs Cumartesi günü, Kocamurtluk Mesire Alanında Saat 15:00’te 13. Geleneksel Hıdrellez ve Kültür Festivali kapsamında; Hıdrellez şenlikleri, Standların gezilmesi, Keşkek ve Tatlı ikramı, Açılış Konuşmaları, Halk Oyunları, Çocuk Etkinlikleri, Geleneksel Yarışmalar ve Sportif Müsabakalar düzenlenecek.

5 Mayıs Pazar günü, Kıranköy mahallesinde saat 15:00-17:00 arasında Kıranköy Uçurtma Şenliği ile 13. Geleneksel Hıdrellez ve Kültür Festivali programı sona erecek.

13. Hıdrellez ve Kültür Festivali'ne tüm vatandaşları davet eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Asırlardan bu yana bilinen ve kutlanan Hıdrellez bizlere birlik beraberliği, kültürümüze sahip çıkmayı hatırlatan bir bahar bayramıdır. Bizler de bu bağlamda her yıl geleneksel olarak Hıdrellez ve Kültür Festivali'ni birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yılın festivali için de çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir program hazırladık. Tüm vatandaşlarımızı; Halk oyunları, çeşitli yarışmalar, uçurtma şenliği, Standların gezilmesi, keşkek ve tatlı ikramı, anneler günü etkinliği ve Sportif müsabakalar gibi birçok etkinliğin yer alacağı 13. Hıdrellez ve Kültür Festivali’ne davet ediyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....