Başkan Akyol'un Ramazan Ayı Mesajı
Belediye Başkanımız Muhammet Akyol, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Başkan Akyol, mesajında şunlara yer verdi: “11 ayın sultanı, mübarek Ramazan ayına ulaşmış olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Bolluğun, bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğin pekiştiği, Müslümanların bir ve beraber olduğu mübarek Ramazan ayı, gönüllere girmenin ve gönüller fethetmenin eşsiz bir fırsatıdır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bu güzel huzur iklimi ve bereket ayında, teravihte kıldığımız namaz, sahurda ettiğimiz niyet, iftar sofralarında kavuştuğumuz nimet bize oruç ibadetinin engin faziletini öğütler, büyüklüğünü öğretir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının tüm İslam dünyasına ve ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun. Hayırlı Ramazanlar”.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....