İftar Çadırı Ramazan Boyunca Vatandaşlarımızın Hizmetinde
Gördes Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı Ramazan boyunca vatandaşların hizmetinde. Diğer yandan ise, Belediye ekipleri tarafından evlere yemek servisine bu yıl da devam ediliyor.

Gördes Belediyesi hizmet binasının arkasına kurulan Ramazan çadırında günlük 250 civarında vatandaşın iftarını açabildiğini bununla birlikte merkez mahallelerde 350’ye yakın vatandaşın da evine yemek servisinin yapıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Ramazan ayı münasebetiyle iftar çadırımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da kurduk. İftar çadırı bir ay boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet verdiği gibi, yolda kalmış veya evinden uzak öğrencilerimize de hizmet ediyor" diye konuştu.

Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol; "İftar çadırıyla birlikte merkez mahallelerimizde yaşayan 350’ye yakın vatandaşımız için de evlerine yemek servisinde bulunuyoruz. İftar çadırımızla birlikte toplamda 600’e yakın vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanıyor. İftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Gördes Belediyesi’ne müracaat edebilir. Ramazan çadırına bir ay boyunca tüm Gördesli vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ramazan ayının, ilçemizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....