Başkan Akyol'un Annesi Fadime Akyol Vefat Etti
Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol'un annesi Fadime Akyol vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Merkez Ulu Camide kılınarak; Yeşilyurt Mahalle Kabristanlığına defnedilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....