19 Mayıs Gördes’te Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Gördes İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Erden, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Öztürk, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kutlandı.

Programda, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve şiirler okundu. Jimnastik, halk oyunları gösterilerinin yapıldığı programda, ilçede farklı branşlardaki yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Kartepe tarafından verildi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....