Gördes’te Elektrik Sorununa Kökten Çözüm
Gördes’in elektrik problemine çözüm olması amacıyla yapılması planlanan Gördes Trafo Merkezi ile ilgili TEİAŞ Genel Müdürlüğünce çalışmalar başlatılıyor.

Gördes- Köprübaşı yolu ile Pınarbaşı mahallesi yol ayrımında bulunan alana yapılması planlanan 154 KV/33 KV Gördes Trafo Merkeziyle Gördes’te uzun ve kısa süreli elektrik kesintileri son bulacak. Yeni kurulacak Trafo Merkezi sayesinde vatandaşların yaşadığı mağduriyetler en aza indirilecek.

2019 yılı içerisinde kamulaştırma ve projelendirme çalışmaları tamamlanması planlanan 154 KV/33 KV Gördes Trafo Merkezin 2020 yılı içerisinde faaliyete geçmesi hedefleniyor.

Gördes’in elektrik problemine ortadan kaldırması planlanan yaklaşık 20 milyon TL’lik dev yatırımın yapımı ilgili bütün kurumların görüşleri alınarak 06.05.2019 tarihli ve 923 sayılı kanunla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in oluruyla ile onaylanmıştır.

Gördes merkez ve mahallerde sürekli elektrik kesintilerin kökten çözülmesi için Milletvekilleri ve TEİAŞ’la sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “154 KV/33 KV Gördes Trafo Merkeziyle Gördes’te uzun ve kısa süreli elektrik kesintileri son bulacak. Yeni kurulacak Trafo Merkezi sayesinde vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetler en aza indirilecek. Bu sorunun çözümü noktasında; Milletvekillerimize ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sürecide yakından takip edeceğiz, Gördes’imize hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....