Geleneksel Gördes İftar Sofrasına Yoğun Katılım
Gördes Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Geleneksel Gördes İftar Sofrası, Hükümet Konağı Meydanında, yaklaşık 7500 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Geleneksel Gördes İftar Sofrasına Yoğun Katılım

Gördes Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Geleneksel Gördes İftar Sofrası, Hükümet Konağı Meydanında, yaklaşık 7 binin üzerinde vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Geleneksel Gördes İftar Sofrasına Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, AK Parti Gördes Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, Gördes Belediyesi Meclis Üyeleri ve yaklaşık 7 Bin'in üzerinde vatandaş katıldı.

BAŞKAN AKYOL, “ALLAH, BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ BOZMAZIN”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol  “Gördes Belediyesi olarak, geleneksel hale getirdiğimiz Gördes Geleneksel İftar Soframız etrafında sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyor, rabbime bu birlik ve beraberliğimizden dolayı sonsuz şükrediyorum. Hepiniz hoş geldiniz,  gönül soframıza şeref verdiniz. Her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofrasında buluştuk. Allah, birliğimizi, dirliğimizi bozmazın” dedi.

“İFTAR SOFRASINDA, HERKESİN KATKISI VAR”

İftar Çadırının Ramazan ayı boyunca hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Muhammet Akyol “Gördes Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca iftar çadırımızda ve evlere servis yaparak günlük ortalama 650 kişiye iftar yemeği verdik. İftar yemeklerinin hazırlanmasında bize katkı sağlayan, destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“İFTAR SOFRALARI BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÖSTERGESİDİR”

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, “Bu güzel iftar sofrasını, gönül sofrasını hazırlayan başta Gördes Belediyesi Başkanı Muhammet Akyol’a ve ekibine teşekkür ediyoruz.  İftar sofraları, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Ramazan Ayı’nı bereket ve bolluk içerisinde geçiriyoruz. Allah, Ramazan Bayramına ulaştırmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....