Gördes Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor
Gördes Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulu için kayıtlar alınmaya başladı.

Gördes öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz yaz spor okulları için başlayan kayıtlar 3 Temmuz günü sona erecek. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde devam edecek olan Gördes Belediyesi Yaz Spor Okululları 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Yaz Spor Okullarında basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, bocce ve dart gibi 5 farklı spor branşında eğitim verilecek. Yaz Spor Okulundan spor eğitimi almak isteyen çocuklar Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden başvuru yapabilecekler.

Kayıtların alınması ardından yaz dönemi boyunca Gördes Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çocuklara eğitim verecek. Genç sporcular Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesislerinde 5 Eylül 2019 tarihine kadar sürecek spor okullarından faydalanabilecek.

Bir sonraki Gördes Belediyesi Yaz Spor Okulu'nda yüzme branşları da yer alacak.
Kayıtların açıldığı ilk günden itibaren çocukların yaz spor okullarına gösterdiği ilgiden büyük memnunluk duyduğunu belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Yaz spor okullarımız ile bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirme imkanı sunacağız. Çocuklarımız sabahları Kur'an kusrlarına, öğleden sonra da spor kurslarına devam edecekler inşallah. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına yaz spor okulları ile miniklerimizin sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Belediyemiz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz iş birliğinde miniklerimiz ücretsiz düzenlenen yaz spor okullarımızda yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirme fırsatı bulacak. Çalışmalarda neredeyse sona yaklaştığımız havuz  projemizin de tamamlanmasının ardından İnşallah bir sonraki Yaz Spor Okullarımızda yüzme ile ilgili branşlarımız da olacak ” dedi

Gördes Belediyesi 2019 Yaz Spor Okulu Başvuru Formu

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....