Belediyemizden Ücretsiz Geleneksel Okçuluk Kursu
Gördes öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ata sporu olan ücretsiz ‘Geleneksel Okçuluk’ kursu 10-18 yaş arasındaki öğrencileri kapsıyor. Geleneksel Okçuluk kursu için başlayan kayıtlar 12 Temmuz Cuma günü sona ererek; 16 Temmuz Salı günü başlayacak.

Gördes Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu kursunda bir birinden farklı spor dallarına bir yenisi daha ekledi. Gördes Belediyesi, ata sporu olan ‘Geleneksel Okçuluk’ kursunu Gördes’te öğrencilerle buluşturuyor.

Böylelikle Yaz Spor Okullarında basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, bocce ve dart gibi 5 farklı spor branşında verilen eğitimlere geleneksel okçulukta eklenmiş oldu. Geleneksel Okçuluk Kursu alanında uzman eğitimciler tarafında verilecek. Kurs sonunda başarılı olan öğrencilerin ülkemizdeki çeşitli turnuvalara katılması hedefleniyor.

Ata sporumuz olan Okçuluğun gelecek nesillere aktarılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Yaz Spor Okulu kursunda basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, bocce ve dart gibi farklı branşlara bu yıl ilk kez ata sporumuz olan Okçuluk kursunu öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Ata sporumuz olan okçuluğun gelecek nesillere sevdirilmesi, öğretilmesi, başarılı sporcular yetiştirilmesi amacıyla bu yıl hayata geçireceğimiz geleneksel okçuluk kursumuz 16 Temmuz Salı günü başlayacak. Tüm öğrencilerimizi ücretsiz olarak verilecek olan ata sporumuz Geleneksel Okçuluk kursumuza bekliyoruz” dedi.

Ücretsiz_Geleneksel_Okculuk_Kursu

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....