Gördes Belediyespor'un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Gördes Belediye Spor Kulübünün Olağanüstü genel kurul toplantısı Başkan Muhammet Akyol yönetiminde gerçekleştirildi. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, Divan Başkanlığına Rıza Dilcan, Divan üyeliklerine ise Zekeriya Sevinç ve Seher Eren oy birliği ile seçildi.

Gördes Belediyespor Olağanüstü Genel Kurul toplantısında ayrıca yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelikleri seçildi.  Başkan Akyol yaptığı açıklamada Olağanüstü genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek; “10 yıllık çalışma süremizde spora ve sporcularımıza onlarca hizmet kazandırdık. Yeni dönemimizde de ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Gördes Belediyespor’umuzun başarılı bir sezon geçirmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu zamana kadar emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, yeni görev alan üyelerimize başarılar diliyorum”.

YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ

Cengiz Güven

Muhammet Karabaş

Emrah Demir