Başkan Muhammet Akyol'dan, 15 Temmuz Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Bir Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz direncin ve dirilişin adıdır. 15 Temmuz Türk milletinin demokrasiye olan inancın göstergesidir. Tankların altına yatan ve göğsünü kurşunlara siper eden bu büyük milletin yazmış olduğu muhteşem bir destandır. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde şehit olan 251 şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bu günlerimizi tüm şehitlerimize, gazilerimize ve yüce Türk milletine borçluyuz. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birliğini anayasal düzenimizi ve demokrasimizi hedef alan bir darbe girişimine maruz kaldık. Vatanımıza ve milletimize karşı yapılan bu ihanet sırasında milletimizin iradesinin yegâne temsilcisi olan TBMM bombalanmış, devletimiz' ve milletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın canına kastedilmiştir. Hainler devletimizi korumak ve kollamak üzere yükümlü olan güvenlik kurumlarımıza saldırmış, milletimize ait uçakları, tankları ve silahları yine milletimize karşı kullanmıştır Kısacası hainler Türkiye Cumhuriyeti'ne ve milletimize tarihte görülmemiş bir ihanete kalkışmıştır.

Kahraman milletimiz; FETÖ üyesi hainler tarafından ülkemize, istiklalimize, istikbalimize ve millet iradesine yönelik gerçekleştiren darbe ve ihanet teşebbüsünü dünyada emsali görülmemiş bir şekilde dil, din, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeden hep birlikte püskürtülmüştür.

15 Temmuz Türk milletinin demokrasiye olan inancın göstergesidir. Gücünü milletten almak suretiyle büyük bir liderlik göstererek Türk milleti ile birlikte bu tarihi destanı yazan Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti ve demokrasi tutkusu sayesinde destan yazıldı. 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....