Gördes Şehir İçi Doğalgaz Hattının 10 Km’si İçin Çalışmalar Başlıyor
Gördes merkez mahallelerinde Ağustos ayı itibariyle doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmaları kaldığı yerden devam edecek.

AKSA Manisa Doğalgaz A.Ş tarafından 2019 yılı için belirlenen 10 km’lik Gördes doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmalarına yüklenici firma Ağustos ayı içerisinde başlayacak. Yapılan çalışmalar sonrasında Gördes’in toplam şehir içi dağıtım hattının %65’i tamamlanmış olacak. Şantiye çalışmalarına başlayan yüklenici firma yetkilileri 10 km’lik hat için çalışmalarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaklarını belirtti.

Şehir içi dağıtım hattı çalışmalarının yakından takip ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “Doğalgaz, Gördes’imiz için büyük bir proje. Bunun hayalini bile kuramazken; bugün birçok hanemiz doğalgazla ısınıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana doğalgazı vatandaşlarımız birçok merkez mahallemizde kullanıyor. İlçemiz adına gerçekten gurur verici bir hadise. Bunun haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Ağustos ayı itibariyle 10 km’lik hat için çalışmalar başlayacak. Bununla birlikte ilçemiz şehir içi hattının %65'lik bir kısmı tamamlanmış olacak. Çalışmaların yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

2019 Yılı 10 Km'lik Gördes Şehir İçi Doğalgaz İletim Hattı

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....