ANADOLU LİSESİ PANSİYONU YAPILDI

Anadolu Lisesinin yıllardır çözülemeyen bina sorununun çözerken girişimlerimiz sonucunda Anadolu Lisesi öğrencilerinin rahatça konaklayabileceği bir pansiyonu Gördes’e kazandırdık.

Anakara’da Milli Eğitim Bakanı Sn. Nimet Çubukçu, 22.-23. Dönem Milletvekilimiz Sn. İsmail Bilen, Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol, Güneşli Belediye Başkanımız Sn. Rıza Dilcan ve Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Esen’in Anadolu Lisesi ve Pansiyonu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....