ESKİ GÖRDES TARİHİ PAZAR CAMİ RESTORE EDİLDİ

Belediye Başkanımız Muhammet Akyol’un girişimi, Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ın talimatı ve milletvekillerimizin desteği ile  “Eski Gördes Pazar Cami” Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz tarafından  aslına uygun olarak restore edildi.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....