GÜNEŞLİ BARAJI ÇALIŞMALARI

Yıllardır yapılamayan güneşli Barajı, Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol, Güneşli Belediye Başkanımız Sn. Rıza Dilcan ve milletvekillerimizin destekleriyle yapılıyor.

Devasa barajın temeli Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sn. Bülent Arınç, Orman ve Çevre Bakanı Sn. Veysel Eroğlu, Vali Celalettin Güvenç, Milletvekillerimiz Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber ve çok sayıda partili ve halkın katıldığı büyük bir törenle atıldı.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....