YENİ DEVLET HASTANESİ YAPIMI

Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol’un girişimleri, Valilerimiz, Milletvekillerimiz, Sağlık Bölge Müdürlüğü ve İl Genel Meclisi’nin katkılarıyla, ilçemizin yıllardır ihtiyaç duyduğu “Yeni Devlet Hastanesi Binası” yapıldı.

İç donanımı tamamlanan hastane, modern ameliyathaneleriyle, diyaliz makineleriyle hizmet vermeye başladı.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....