İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON YAPIMI

Valilik makamında imzalanan protokol çerçevesinde, Gördes Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan proje ile Gördes İmam Hatip Lisesi’ne yurt kazandırılıyor.

Aynı zamanda yurt binasının yanına öğrencilerin öğrendiklerini uygulamaları için Uygulama Mescidi yapılıyor. İlçemiz Divan Mahallesi’nde bulunan İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu 240 öğrenci kapasitesine sahip. Yurt İmam Hatip Lisesi öğrencilerine daha iyi şartlarda öğrenme imkânı sağlayacak.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....