Ücretsiz Kick Boks Kursu Başlıyor

Gördes Belediyesi sağlıklı yaşamın en önemli koşulunun spor yapmak olduğu bilinciyle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlatılacak olan ücretsiz Kick Boks kursuyla sporseverlere farklı bir deneyim kazandırılacak.

Alanında uzman eğitmenlerle verilen kurslardan biri olan Kick Boks Kursu’na kayıtlar 16 Nisana kadar Gördes Belediyesi'nde devam edecek. Kursa katılmak isteyenler Gördes Belediyesi’nden başvuru formu alabilecek. Ardından alınacak olan sağlık raporuyla kayıt işlemi tamamlanacak.  Ücretsiz Kick Boks Kursu 16 Nisanda Kapalı Spor Salonunda başlayacak.

Kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir neslin yetişmesine ve geleceğe dair umutların tazelenmesine vesile olmaya devam edecekleri ifade eden Başkan Muhammet Akyol gençleri kursa kayıt olmaya davet etti.

Başvuru Formu: Gordes_Belediyesi_Kick_Boks_Kursu

Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....
ilan.gov.tr