Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Konut Satış İlanı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 39 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 16 Mayıs 2018 - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır. Satış ilanıyla ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

Satış Duyurusu / Ön Bilgilendirme Formu
Satış Fiyatları

Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....
ilan.gov.tr