DOĞLGAZ PROJESİ

Gördes Belediyesi, Gördes Kaymakamlığı ve Gördesli vatandaşların desteğiyle  tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye'deki 30 ilçenin içinde yer aldığını Doğalgaz Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.  İstanbul-İzmir Doğalgaz hattından ayrılarak toplam 50.450 metrelik bir hat ile doğalgazı Gördes'e iletecek güzergahta yapılacak çalışmaların iş planı, aplikasyon ve şantiye kurulumunu tamamlanarak, güzergah açma çalışmalarına başlandı. Hat Akhisar'ın Tütenli mahallesinden başlayarak Gördes'te son buluyor. Hatların 2017 yılı aralık ayında Gördes'e ulaşması planlanıyor. Gördes Belediyesi'nin eksik kalan aboneleri kendi bütçesinden kredi kullanarak tamamladığı Doğalgaz Projesi'nin maliyeti 15 Milyon Lira civarında. Gördes'in doğalgazdaki bu başarısı başta çevre ilçelerde olmak üzere, Gördes'e göre kıyaslandığında nüfus bakımından oldukça yüksek rakamlı olmasına rağmen doğalgaz bulunmayan ilçeleri kıskandırıyor.

Projenin Diğer Resimleri
ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....