Gördes Belediyesi Taşınmaz Malların Açık arttırma Usulü İle Satışı İlanı

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda cinsi, evsafı ve özellikleri gösterilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. maddesine göre açık arttırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Satışı Yapılacak Taşınmazlar ve İlan Detayları İçin Tıklayınız.

Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....
ilan.gov.tr