GÖRDES KÖPRÜBAŞI YOLU PROJESİ

Kamulaştırma sorunlarından dolayı bir süre aksayan Gördes-Köprübaşı yolunda hızla başlatılan çalışmalarda son 7 km'ye girildi. Kalan 7 km mesafede yol açma, dolgu çalışmaları ve istinat duvarı çalışmaları devam ederken, tamamlanan kısımlarda belirli aralıklarla asfaltlama yapıldı. Yüklenici firma yetkilileri altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2017 yılı asfaltlama sezonunun açılmasıyla birlikte Gördes-Köprübaşı yolunun tamamlanacağını belirtti.

Projenin Diğer Resimleri
ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....