2 ADET ÇEVRE YOLU PROJESİ

Gördes'in çehresini genişletecek ve şehir içi riskli kamyon geçişlerini azaltacak olan çevre yollarının birincisinde sona gelindi. Akhisar girişinden, Köprübaşı yolu üzerinde bulunan Akçeşme'ye uzanan çevre yolunun alt yapı, dolgu ve istinat duvarı çalışmalarında artık sona gelindi. 2017 yılı içerisinde  asfaltlama çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alandan başlayarak Bodomas Köprüsü'ne kadar uzanacak olan ikinci çevre yolu projesinde ise kesim çalışmaları sürdürülüyor.

Projenin Diğer Resimleri
ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....