KOCAMURTLUK MESİRE ALANI PROJESİ

Gördes'in en güzel yerlerinden olan mesire alanına yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yer teslimi yapıldı. Gördes Belediyesi ve İller Bankası ortaklığında yapılacak olan projede seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, oyun parkları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özellik bulunuyor. 2017 sonuna kadar tamamlanması planlanan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yaklaşık maliyeti 2.600.00.00 TL .

Projenin Diğer Resimleri
ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....