3 YILDIZLI OTEL ve YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

Gördes'in en büyük sorunlarından birisi olan konaklama için Gördes Belediyesi prestij bir proje hazırlıyor.   Gördes'e yakışacak 3 yıldızlı otel ve yaşam merkezi sadece konaklama değil; Türk Hamamı, havuz, sauna, otopark ve konferans-düğün salonu, iş yerleri gibi birçok aktivitenin gerçekleşeceği tam donanımlı bir yaşam merkezi planlanıyor. Tüm bu özelliklerin yer aldığı 3 Yıldızlı Otel ve Yaşam Merkezi Projesinin öngörülen maliyeti yaklaşık 8 Milyon Lira. Gördes Belediyesi tarafından proje için imar planı çalışmaları başlatıldı.

Projenin Diğer Resimleri
ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....