ARAÇ PARKINA YENİ TAKVİYELER

Gördes Belediyesi  araç parkını yeni takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor. 2015 yılından bu yana Gördes Belediyesi araç parkını maliyelerinin yaklaşık 2 Milyon TL'yi bulduğu iş makineleri, temizlik araçları, kamyon ve çeşitli araçlarla güçlendirmeye devam ediyor.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....