Tarım ve Orman Bakanlığı Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza yönelik 'Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi' düzenleniyor. Başvurular 18 Şubat 2021 tarihine kadar Gördes Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğünde devam edecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 11.00’da Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi; Zoom Uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek.

'Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi' başvurusunda gerekli olan evraklar; 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgâh belgesi ve başvuru dilekçesi. Kurstan faydalanmak isteyen vatandaşların başvuru belgelerini 18 Şubat 2021 tarihine kadar Gördes Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. (Not: Dilekçe örneğini başvuru esnasında temin edebilirsiniz.)

Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....
ilan.gov.tr