ANADOLU LİSESİ PANSİYONU YAPILDI

Anadolu Lisesinin yıllardır çözülemeyen bina sorununun çözerken girişimlerimiz sonucunda Anadolu Lisesi öğrencilerinin rahatça konaklayabileceği bir pansiyonu Gördes’e kazandırdık.

Anakara’da Milli Eğitim Bakanı Sn. Nimet Çubukçu, 22.-23. Dönem Milletvekilimiz Sn. İsmail Bilen, Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol, Güneşli Belediye Başkanımız Sn. Rıza Dilcan ve Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Esen’in Anadolu Lisesi ve Pansiyonu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....