Gördes Belediyesi Gençlik Merkezinin İnşaat Çalışmaları Başladı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un girişimleriyle gençlere yönelik birçok hizmet hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gördes Belediyesi Gençlik Merkezi Projesi’nin inşaat çalışmaları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gördes Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ortaklığıyla Atatürk Mahallesi Sevgi Parkı yanında bulunan 2500 m2 arsa üzerine 803 m2’si kapalı alan olarak inşa edilmesi planıyor. İhaleyi kazanan yüklenici firma tarafından çalışmalar başlatıldı. İhale metnine göre yüklenici firmanın 360 takvim günü içerisinde yapım işinin tamamlanması gerekiyor.

Proje içerisinde inovasyon sınıfı, müzik ve resim atölyesi, spor odası, el sanatları atölyesi, zeka oyunları salonu, konferans salonu ve kütüphane gibi bir çok oda bulunacak. Gençlik Merkezi tamamlandığında birçok gençlik faaliyeti, çeşitli kurslar ve eğitimler, gönüllülük faaliyetleri, ders çalışma alanları ve tiyatro faaliyetleri gibi birçok alanda gençlere yönelik hizmetler hayata geçirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Muhammet Akyol; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimiz için birçok önemli projeye imza attık. Özellikle bu noktada gençlerimizden bizlere gelen talepleri de göz ardı etmiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi, futbol sahası, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, bölgesel halı sahalar ve voleybol sahaları gibi gençlerimiz için hayata geçirdiğimiz oldukça önemli projelerimizi sizler de yakinen biliyorsunuz. Şimdi de Gençlik Merkezi Projemizi hayata geçireceğiz inşallah. Bu projemizde gençlerimizin sosyal kültürel faaliyetleri için hayata geçiriyoruz. Bu projemiz de gençlerimizin vatanımıza ve milletimize bağlı birçok yönden donanımlı bireyler olması noktasında büyük katkı sağlayacaktır. Gençlerimize yönelik projelerle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Şu an mahallelerimizde halı sahalarımızın ve voleybol sahalarımızın da yapım çalışmaları da devam ediyor. İnşallah pandemi süreci bittiğinde gençlerimiz Gördes'te bir çok yeni hizmetle tanışacak. Gördes’imize ve özellikle gençlerimize yönelik bu güzel projeler için başta Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, AK Parti Manisa Milletvekillerimize ve emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....