Gördes'in Oryantiring Haritası Çiziliyor
Gördes Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğinde Gördes’in Oryantring Haritasının çizilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Gördes'in Oryantiring Haritasının çizimiyle ilgili gerçekleştirilen görüşmede Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; Gördes İlçe Gençlik Spor Müdürü Halil Erden ve Oryantiring Federasyon yetkililerini makamında ağırladı.

Genellikle ormanlık arazilerde harita yardımı ile yön bulmayı içeren Oryantiring sporu için girişimlerde bulanan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Oryantiring Federasyon yetkileriyle bir araya gelerek; Gördes'in Oryantiring Haritasının çizimlerine başlandığını belirtti.

Oryantiring Haritası’nın tamamlanarak müsabakaların başlamasıyla ilçede geniş kapsamlı organizasyonlara ev sahipliği yapılarak; binlerce sporcunun Gördes’te ağırlanması hedefleniyor.

Gördes Belediyesi ve Gördes İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün girişimleriyle Oryantiring sporunun Gördes'e kazandırılması noktasında teknik çalışmalar başlatıldı. Gördes'in Oryantiring Haritası; Gördes şehir merkezi, Millet Bahçesi'nin çevresi ile Kıranköy yol ayrımına kadar olan 3,5 kilometre kare (3,5 km²) alanı kapsıyor.

Gördes binlerce sporcunun katılımıyla Oryantiring organizasyonlarına ev sahipliği yapacak.
Gördes'in Oryantiring haritası çiziminin başlatıldığını belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " Oryantiring Sporunu bilinmeyen bir bölgedeki işaret veya kontrol noktalarını harita ve pusula yardımıyla bulma faaliyeti olarak da nitelendirebiliriz. Genellikle ormanlık arazilerde yapılması tercih edilen; harita yardımı ile yön bulmayı içeren Oryantiring Sporu Gördes'imiz için çok uygun bir spor dalı. Oryantiring bireyleri hem fiziksel hem de zihinsel anlamda geliştirmektedir. Ormanlık arazilerin tercih edilmesi sebebiyle Gördes'imiz coğrafi olarak bu spora çok uygun. Oryantiring spor dalı hem spor turizmi anlamında Gördes'imize katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte çeşitli müsabakalarla ilçemizde binlerce sporcuyu misafir etmeyi hedefliyoruz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....