Başkan Akyol'dan Regaib Kandili Mesajı
Üç ayların başlangıcı olan Regaib kandili, huzur ve bereket iklimi olan mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir.

Üç ayların başlangıcı olan Regaib kandili, huzur ve bereket iklimi olan mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir.

Recep ayı ile başlayıp, Şaban ile devam eden ve Ramazan ile son bulan rahmet ve bereket iklimi üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Regaib kandilini ve üç aylara ifa edeceğimiz bu günlerde kalplerimizi iyilik ve sevgiyle doldurmalıyız. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve daha saygılı davranması gereken bu ayların; toplumumuza nifak tohumu ekmek isteyenlere inat toplumsal huzurumuzu ve kardeşliğimizi daha da pekiştireceği kanaatindeyim.

Birlik ve beraberliğimizin artması, ayrılıkların ve dargınlıkların sona ermesi için gayret göstermeliyiz. Birliğimize, beraberliğimize kast eden iç ve dış düşmanlara karşı tek yürek olmalıyız. İslam alemi açısından oldukça önemli olan üç aylarda; muhtaçların, yetimlerin yardımına koşmalıyız. Geçmişlerimize dua ederek onların ruhlarını da şâd etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....