MAHALLE ORTAK KULLANIM ALANLARI

Çok amaçlı ortak kullanım yerleri vatandaşların birçok talebine karşılık veriyor. Meyve alımları, mahalle hayırları, düğün, sünnet yemekleri gibi birçok faaliyet için kullanılan çok amaçlı ortak kullanım yerleri için mahalleliler Gördes Belediyesi'ne ve Başkan Muhammet Akyol'a memnuniyetlerini iletiyor. Gördes Belediyesi tarafından Börez, Oğulduruk, Çiğiller, Balıklı, Sarıaliler mahallelerinde yapılarak; vatandaşların hizmetine sunulan, Beğel mahallesinde yapımına devam edilen çok amaçlı ortak kullanım yerlerinin yapımına mahallelerden gelen talepler doğrultusunda devam ediliyor.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....