Başkan Muhammet Akyol'dan 23 Nisan Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Çocuklarımızın şanli tarihimizden aldığı kudretle ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyacağını ifade eden Başkan Muhammet Akyol, yayınladığı mesajda şu ifadeleri yer verdi:

“ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yılını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir anlayışıyla milli iradenin harekete geçtiği bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir. Dünya çocuklarına armağan edilen tek ve uluslararası bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan'ı bu yıl da çoşkuyla kutalayacağız.

Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan siz çocuklarımız devletimizin ve milletimizin geleceğisiniz. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz. İnanıyorum ki siz değerli çocuklarımız şanlı tarihimizden aldığınız kudretle ülkemizi daha ileri seviyelere götüreceksiniz.İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerine ulaşmasında sizler belirleyici olacaksınız.

Dünya barışına ve dünya çocuklarına armağan edilen bu önemli gün, siz değerli çocuklarımızın güvencesidir. Dünyanın neresinde, her ne sebeple olursa olsun cennet kokulu çocuklarımıza şiddet ve zulüm gösteren, işkenceye uğratan, onları öldürmeyi göze alan canileri lanetliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk meclisimizin üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum " dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....