Başkan Muhammet Akyol'un Miraç Kandili Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yayınladığı bir mesajla tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni kutladı.

Kandillerin maneviyatına ve toplumsal dayanışmaya vurgu yapan Başkan Muhammet Akyol, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Mirac-ı Nebi’nin sırrına vakıf olmanın yollarından biri ibadet ve taatimizi bu gecenin hürmetine gerçekleştirirken sağlam ve olgun birer mümin olmanın yollarına vasıl olmak gerekmektedir. Bu mübarek günlerde Mirac-ı Nebi’ye hürmeten kırılan kalpleri onarmak, yıkılan köprüleri yeniden kurmak, unuttuklarımızı bir daha hatırlamak, manevi kayıplarımızın peşine düşmek yapmamız gereken vazifelerdir.

Şu anda mübarek üç ayların içerisinde bulunuyoruz. Ramazanın müjdecisi olan kandilleri idrak ediyoruz. Bu mübarek günler ve geceler bizim için kendimizi kontrol etmemize vesile olmalı. Birbirimize yardımcı olarak imanımıza zarar verecek olan kin ve nefreti bertaraf edip; yerine sevgi, kardeşlik ve merhamet duygularını yerleştirmeliyiz. Birlik beraberlik içerisinde Allah'ın razı olacağı şekilde yaşamamız için dua etmeliyiz. Bu mübarek geceyi gaflet içerisinde değil, Allah’a karşı şükran borçlarımızı ödeyerek geçirmeliyiz. Namaz kılmalı, Kur’an okumalı ve Allah’tan af dilemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi'nin, siz değerli hemşerilerin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların İslam dünyasının ve ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine; insanlığın huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....