Başkan Muhammet Akyol'un Berat Kandili Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

İslam âleminin sabırsızlıkla beklediği, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmamızın habercisi olan Berat Kandilinin ülkemize ve tüm İslam Alemine; birlik, beraberlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol, mesajında şunları söyledi; " On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat kandiline kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Allah’ın engin rahmetinin tecelli ettiği, dertlerden ve sıkıntılardan kurtuluşu olan  Berat, müstesna bir gecenin adıdır.

Bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirerek, özellikle İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının dinmesi, sıkıntıların son bulması ve mazlumların yüzlerinin gülmesi için Rabbimize dua ve niyazda bulunmalıyız.

Ülkemizin ve bölgemizin zor bir süreçten geçmekte olduğu bu dönemde Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’nin, sorunların çözümüne çare olmasını diliyorum. Terör örgütlerine karşı vatan toprağımızı kahramanca savunan güvenlik güçlerimize yüce Allah'tan güç ve kudret niyaz ediyorum. Bu destansı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki hiçbir terör örgütü amacına asla ulaşamayacak, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini asla hedef alamayacaktır. Milletimizin bu kutlu yürüyüşüne asla engel olamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutlar; ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Hayırlı kandiller..."

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....