Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grubu Gördes İftar Programında Buluştu

Gördes Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubunu ilçede düzenlediği iftar programında ağırladı. İftar Programına Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, AK Parti İlçe Başkanları, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Gördes Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İl Başkanı Berk Mersinli program öncesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından Gördes Belediyesi İftar Çadırını ziyaret ederek, vatandaşlarla selamlaştı.

Kültür Sarayında düzenlenen iftar programında konuşan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol iftar programına katılan tüm misafirlere teşekkür ederek; misafirleri 17 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Gördes Toplu İftar Sofrasına davet etti.

Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkür ederek; bu tarz etkinliklerle birlik beraberliğin daha da pekişeceğini ifade etti.

İftar programının ardından toplantıya geçildi. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi. Programın ardından Gördes Belediyesi İkram Çeşmesi'nin açılışı yapılarak; vatandaşlara meşrubat ikramında bulunuldu.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....