5 Eylül Coşkuyla Kutlandı
Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı, coşkulu törenlerle kutlandı. Şehir merkezindeki törenlere; Kaymakam Vekili Kemal Balaban, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon komutanı J. Yzb Selim Kasacı, Cumhuriyet Savcısı Hakan Gürbüz ve çok kalabalık halk topluluğu katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptı. Kurtuluş günü için ilçemize gelen Ak Parti Manisa milletvekili Uğur Aydemir ile CHP Manisa milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer konuşmalarıyla törenlere zenginlik kattı.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerle zenginleşen törenlerde, zeybek ve seğmen ekiplerinin oyunlarıyla heyecan doruğa çıktı. Şehzadeler Belediyesi mehter takımının gösterileri ise iliklerimizi titretti.

Protokol daha sonra, temel atma törenleri için TOKİ bölgesine geçti. Burada Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni gerçekleştirildi. Törenlerin ardından vatandaşlara, Gördes Belediyesi tarafından pilav, lokma ve ayran ikramı yapıldı.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....