Başkan Akyol'dan Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Hasar Gören Yollarla İlgili Açıklama
Gördes Beledisi tarafından daha önceden parke taşı döşeme çalışmaları yapılan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İradesi (MASKİ) tarafından altyapı çalışması başlatılarak bozulan mahalle içi yolların bakım ve tadilat çalışmaları bundan sonra MASKİ tarafından yapılacak.

Gördes Beledisi tarafından daha önceden parke taşı döşeme çalışmaları yapılan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından altyapı çalışması başlatılarak hasar gören mahalle içi yolların bakım ve tadilat çalışmaları bundan sonra MASKİ tarafından yapılacak.

Gördes Belediyesi tarafından şehir içi ve mahalle yollarının tamamına yakını geçtiğimiz dönemde parke taşı döşenmiş ve vatandaşın hizmetine sunulmuştu. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi ve mahallelerde başlattığı alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle ilçenin büyük bir bölümünde yollar bozuk ve kullanışsız hale geldi. Daha önceden Manisa MASKİ tarafından yapılan altyapı ve kanalizasyon çalışmaların ardından yolların tadilatı Gördes Belediyesi ekiplerince hızlı bir şekilde yapılıyordu. MASKİ daha sonra yeni almış olduğu bir kararla altyapı ve kanalizasyon çalışması yapılarak hasar gören yolların tadilatı üstlendi.

Vatandaşların bu konudaki şikayetlerinin artması ve sosyal medya sık sık dilegetirilmesi üzerine Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol konuyla iligli bir açıklama yapma gereği duydu. Vatandaşların şikayetlerinde son derece haklı olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Akyol: " Değerli hemşehrilerim bildiğiniz gibi ilçemizin birçok yerinde MASKİ tarafından kanalizasyon ve altyapı çalışması yapılmakta ve bu çalışmaların ardından yollarda hasarlar ve bozulmalar oluşmaktadır. Bu tadilat çalışmaları daha önce Gördes Belediyesi ekiplerimiz yapmakta ve Altyapı Koordinasyon Merkezi'nden bu tadilatların maliyetleri belediyemize ödenmekteydi. MASKİ tarafından belediyemize gelen 10.07.2017 tarihli yazıda 'MASKİ tarafından yapılan yollarda oluşan çökmeler ekiplerimizce yapılacaktır ve program dahilinde değerlendirilecektir' ifadesi kullanılmaktadır.Vatandaşlarımız bu konuda Gördes Belediyesi'ne ve şahsıma sık sık şikayetlerini dile getiriyor. Vatandaşlarımızın haklı mağduriyetlerinin yukarıdaki açıklamalara ve ilgili yazıya göre muhatabı Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'dir. Dolayısıyla ilgili konularda şikayetlerinizi ve taleplerinizi MASKİ birimlerine iletebilirsiniz" dedi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....