Şehit Makbule’nin Torunları Sarıkamış’a Gidiyor
Kaymakam Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol "Gördesli Şehit Makbule Hanımın Torunları Sarıkamış Şehitlerine Yürüyor" Projesi kapsamında Sarıkamış’a hareket edecek olan öğrencilerle bir araya geldi.

Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gördes Anadolu Lisesi’nin hazırladığı Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje paydaşı olduğu projeyle Sarıkamış Harekatının 103. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 05 Ocak 2018 Cuma günü Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Anadolu Lisesi ve İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nden katılacak olan 46 genç Sarıkamış’a hareket edecek.

5 Ocak’ta başlayıp 8 Ocak pazartesi günü sona erecek olan bu proje ile aynı zamanda Milli Mücadele Döneminde önemli roller üstlenen Erzurum, Sivas ve Ankara illerindeki kültürel ve tarihi değerler de gençlere tanıtılacak.

Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Erden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Atalarımızın kahramanlıklarını gelecek nesillere aktarmak ve şanlı tarihimize sahip çıkmak adına büyük bir katkı sağlayacağınıza inandığımız bu projede bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Fatih Ayaz’a, Belediye Başkanımız Muhammet Akyol’a ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz”dedi.

Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol Sarıkamış şehitlerini rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek; böylesine önemli bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....