Başkan Muhammet Akyol Ankara’dan Yine Müjdelerle Döndü
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan Çevre Şehircilik Bakanlığı Şehircilik Şurası’na katılarak Ankara’da bir takım temaslarda bulundu.

Başkan Akyol yapılan temaslar sonucunda doktor ihtiyacı ve elektrik kesintileriyle ilgili çeşitli müjdeleri de beraberinde Gördes’e getirdi. Başkan Muhammet Akyol sırasıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, TBMM KİT Komisyon Başkanı Uğur Aydemir, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Selçuk Özdağ’ı makamında ziyaret etti.  Ankara’da temaslarını hafta boyunca sürdüren Başkan Muhammet Akyol belediye hizmetleri, devlet yatırımları ve vatandaşlarımızın talepleriyle alakalı istişarelerde bulundu.

Dahiliye doktoru zorunlu hizmet kadrosuna alındı
Gittiği her ziyaret sonrası Gördes’e müjdelerle dönen Başkan Muhammet Akyol; Gördes Devlet Hastanesi’nin en önemli ihtiyaçlarından olan dahiliye doktoru zorunlu hizmet kadrosuna alındı. Devlet hastanesinde şu anda 3 diş hekimi, 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 6 pratisyen doktor hizmet vermekte. Gördes’in diğer doktor ihtiyaçlarının da yakından takipçisi olduklarını ifade eden Başkan Muhammet Akyol dahiliye doktor kadrosunun zorunlu hizmet kadrosuna alınmasının Gördesli vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Elektrik kesintilerini sona erdirecek Trafo Merkezi Gördes’e kurulacak
Gördes’e kurulacak olan Trafo Merkezi’nin aynı zamanda komşu ilçelerinde ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Akyol: ” Uzun süredir ilçemizde elektrik kesintileri yaşanmakta. Vatandaşlarımız, esnaflarımız bu konuda çeşitli mağduriyetler yaşamaktaydı. Bunun için ilçemize bir trafo merkezi kurulması gerekiyordu. Bizler bu problemi çözmek için bir çok temasta bulunduk. Bu kesintilerin kökten sona ermesi için kurulacak olan Trafo Merkezi TEİAŞ tarafından 2018 yılı yatırım programına alındı. Gerçekten ilçemiz için çok önemli bir hizmet. Gördes’imize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Muhammet Akyol’un Ankara ziyaretinin hemen sonrasında TEİAŞ yetkililerinden oluşan bir heyet Gördes’e gelerek yer tespitinde bulundu. İlerleyen süreçte 154 KV Trafo Merkeziyle ilgili çalışmalar başlayacak. Gördes Trafo Merkezi’nden Demirci ve Köprübaşı ilçelerine de bağlantı yapılacak.

Başkan Akyol Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde
Başkan Muhammet Akyol’un en dikkat çeken ziyareti “Milletin evinden tüm hemşerilerimize selamlar” başlığıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptığı Cumhurbaşkanlığı Kanunlar ve Kararlar Başkanı Gördesli hemşerimiz Hakkı Susmaz'ı makamında ziyaret etmesi oldu.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....