Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yolunun İhalesi Tamam, Çalışmalar Başlıyor

Gördes’in yıllardan bu yana özlemle beklediği yatırımlar bir bir hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes’in ulaşım ihtiyaçlarıyla ilgili oldukça önemli bir yatırımın daha müjdesini vatandaşlarla paylaştı.

14 Ağustos 2017 tarihinde ihalesi yapılan Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yolu’nun ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yolu yapacak olan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Artık yüklenici firmanın yakın bir süre içerisinde çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Gördes’in 3 önemli yol projesinde çalışmalar devam ediyor.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes-Güneşli-Kılavuzlar yolunun ihale sürecinin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek şunları söyledi;  " İlçemiz son yıllarda önemli yatırımları almaya devam ediyor. İlçemizin kanayan yaralarına merhem olmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bildiği üzere Gördes-Akhisar yolunda, Gördes Köprübaşı yolunda ve çevre yolunda çalışmalar devam ediyor. Çevre yolumuzun asfaltı hava şartları düzeldiğinde atılarak ulaşıma açılacak. İnşallah temenni ediyoruz ki Manisa Büyükşehir Belediyesi’ de Salihli yolunda çalışmalara başlayacaktır. Allah’ın izniyle biraz sabredeceğiz. Sabrın sonu selamet... Her aşamasını yakından takip ettiğimiz Gördes-Akhisar yolumuzla, çevre yollarımızla, Gördes-Köprübaşı yolumuzla ve Gördes-Demirci yolumuzla artık Gördes’in önümüzdeki yıllarda ulaşım diye bir problemi olmayacak.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz.
Güneşli Eski Belediye Başkanımız ve mevcut Belediye Başkan Yardımcımız Rıza Dilcan’la birlikte vatandaşlarımıza söz verdiğimiz Demirci yolu yani Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yolunun ihale sürecinin tamamlanmasının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Gördes’imize, bölge mahallelerimize ve Güneşli’mize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize katkılarından dolayı tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yine bu süreçte Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" Dedi.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....